Training courses


>>>  Basic Level  <<<

  1. Introduction to food safety – trade agreement
  2. Agricultural commodities standard – quality assurance
  3. Food safety along supply chain (current status in local market) และ Agro-chemical and safe use
  4. GAP requirement 1-3 แหล่งน้ำ พื้นที่ปลูก และการใช้สารเคมี
  5. GAP requirement 4-6 การจัดการก่อนการเก็บเกี่ยว การเก็บเกี่ยวและจัดการหลังการเก็บเกี่ยว การพักผลผลิตและขนย้าย
  6. GAP requirement 7-8 สุขลักษณะส่วนบุคคล การบันทึกข้อมูล และการตามสอบ1. Introduction to FSKN
  7. Specifications
    • MP4 (ไม่มีไฟล์เสียง)
    • PDF

1. Introduction to FSKN
- MP4
- PDF
2. Facilities & Environment
- MP4
- PDF
3. Personal Hygiene
- MP4
- PDF
4. Water Quality
- MP4
- PDF
5. Pest Control
- MP4
- PDF
6. Cleaning & Disinfection
- MP4
- PDF
7. Specifications
- MP4
- PDF
8. Product contamination
- MP4
- PDF
9. Control of Food Hazards
- MP4
- PDF
10. Food Allergens
- MP4
- PDF
11. Incident Management
- MP4
- PDF
12. Corrective Actions
- MP4
- PDF
13. Control of NC product
- MP4
- PDF
14. Traceability
- MP4
- PDF


>>>  Intermediate Level  <<<

  1. Quality control and assurance
  2. Production plan
  3. น้ำ ความเสี่ยง และการใช้อย่างเหมาะสมตามความต้องการของพืช
  4. ปุ๋ยและความเสี่ยง
  5. IPM-Scouting-โรคและแมลง
  6. การใช้สารเคมีอย่างปลอดภัย
  7. Alternative PPP and other methods
  8. Available training materials and training principle
    • MP4
    • PDF (ไม่มีไฟล์เอกสาร)
  9. Hygiene and personal hygiene
    • MP4
    • PDF (ไม่มีไฟล์เอกสาร)
  10. Traceability – procedure and test run
    • MP4
    • PDF (ไม่มีไฟล์เอกสาร)
  11. Quality management system
    • MP4
    • PDF (ไม่มีไฟล์เอกสาร)
  12. Standard operating procedure
  13. Work instruction and relevant forms
  14. Exercise
  15. Food safety checklist and risk assessment
  16. Practice in self assessment
    • MP4 (ไม่มีไฟล์เสียง)
    • PDF

บทนำ

  1. Management responsibility
  2. Document control
  3. Procedures
  4. Supplier qualification and approval
  5. Supplies performance monitoring
  6. Complaint handling
  7. Control of measuring and monitoring devices
  8. Product analysis
  9. Training
  10. Faculty layout, product flow and equipment
  11. Facility and equipment maintenance
  12. Staff facilities
  13. Waste management
    • MP4
    • PDF (ไม่มีไฟล์เอกสาร)
  14. Transport and storage

15A. HACCP – Introduction and preliminary steps
•  MP4
•  PDF
15B. HACCP principle 1 – Conduct a hazard analysis
•  MP4
•  PDF
15C. HACCP principle 2 – Identify critical control points
•  MP4
•  PDF
15D. HACCP principle 3 – Establish critical limits
•  MP4
•  PDF
15E. HACCP principle 4–Establish CCP monitoring procedures
•  MP4
•  PDF
15F. HACCP principle 5 – Establish corrective actions
•  MP4
•  PDF
15G. HACCP principle 6 – Verification activities
•  MP4
•  PDF
15H. HACCP principle 7 – Record keeping activities
•  MP4
•  PDF
16.  Food Defense (การปกป้องอาหาร)
•  MP4
•  PDF

Comments are closed.